Η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 19:00 στο Ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ" στο Ναύπλιο. Τον π. Χαράλαμπο καλωσόρισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος και τον ευχαρίστησε για την παρουσία στην Αργολίδα.

Ο εκλεκτός ομιλητής π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, που έρχεται για δεύτερη φορά στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας, ανέπτυξε το θέμα: “Μια άδεια φωλιά. Όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι”.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, λειτούργησε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το “π. Λίβυος”.

Ο π. Λίβυος είναι συγγραφέας και κληρικός ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους. Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.