Βαγγέλης Μπουγιώτης-Αργολικός Παλμός

Διοργανώθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 σε εστιατόριο της περιοχής των Μυκηνών χριστουγεννιάτικο δείπνο για τις ιερατικές οικογένειες και γενικότερα για τους υπαλλήλους της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Σε μία όμορφη βραδιά ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος δείπνησε με τους Ιερείς και τις οικογένειες τους .

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος καλωσόρισε με στοργή και αγάπη τους Ιερείς, τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά τους καθώς και όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται σε όλους τους τομείς της Ιεράς Μητροπόλεως .

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη στην διακονία τους.

Η βραδιά έκλεισε με δώρα σε όλα τα παιδιά των Ιερέων και των υπαλλήλων. Σε όλους τους Ιερείς και τις Πρεσβυτέρες ο Σεβασμιώτατος χάρισε τα νέα του βιβλία, η “Ιερή αρρώστια” και το “Ευφράνθητι έρημος”.

Μητρόπολη Αργολίδος: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ιερατικών οικογενειών και υπαλλήλων Μητρόπολη Αργολίδος: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ιερατικών οικογενειών και υπαλλήλων Μητρόπολη Αργολίδος: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ιερατικών οικογενειών και υπαλλήλων Μητρόπολη Αργολίδος: Χριστουγεννιάτικο δείπνο ιερατικών οικογενειών και υπαλλήλων

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.