«Οι γιατροί μας στη μονάδα, όλοι, όσοι έβαλαν τα πάντα για να γίνει το παιδί μου καλά».

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 9χρονο Μάριο καθώς κέρδισε τη «μάχη» που έδωσε με τον κορωνοϊό, καθώς την Κυριακή βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όπου νοσηλευόταν.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και διευθυντής του ΕΣΥ και αποκάλυψε τη έκπληξη που επεφύλαξαν στον μικρό οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία του, συνομίλησαν μέσω Skype μαζί του.

Από την πλευρά της η μητέρα του 9χρονου Μάριου, που πέρασε μέρες αγωνίας μέχρι να τελειώσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού είπε πως «είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας… Μαζί μου… Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε… Αυτός τα κατάφερε με τη δύναμή του… Οι γιατροί μας στη μονάδα, όλοι, όσοι έβαλαν τα πάντα για να γίνει το παιδί μου καλά».

Όσον αφορά στο τι έχει ζητήσει ο μικρός, η μητέρα του είπε πως «έχει ζητήσει πολλά, να γίνει καλά και θα γίνουν όλα, το έχουμε υποσχεθεί».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.