ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αλλά και διασπορά μίσους και ψευδών ειδήσεων που στοχοποιούν κοινωνικές ομάδες καταθέτει το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κατά του ηθοποιού Γιώργου Καρκά.

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο τον τελευταίο χρόνο μέσα από τις δικαστικές του εκκρεμότητες, είχε κατηγορηθεί για συγκεκριμένο έγκλημα κατά ανθρώπου, αλλά πρωτοδίκως αθωώθηκε), επέλεξε σήμερα 18 Αυγούστου 2022 να παραστήσει τον αυτόκλητο συνήγορο του υβριστή Μπιμπίλα συνεχίζοντας το κρεσέντο του μίσους, φθάνοντας στο σημείο να παρομοιάσει τους Ιερείς του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τον απίστευτο Σέρβο επίσκοπο που επιτέθηκε στους ΛΟΑΤΚΙ.

Αγνοεί μάλλον ο Γιώργος Καρκάς, ότι ο Ανδρέας Καραγιάννης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που στήριξε την τρανσ γυναίκα Ιωάννα , μετά την επίθεση από Ιερέα στην Καλλιθέα και κατέθεσε ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Ιερέα και υπέρ της κοπέλας.

Αποκαλεί θεσμική ΛΕΡΑ τους διαχειριστές του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αμφισβητεί το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που κάνουν μέσα από τα ιδρύματά τους μέσα από μια άκρως δυσφημιστική εκφορά του λόγου: ΄΄Αυτή η θεσμική λέρα ,που αμφιβάλλω αν έστω ένας από αυτούς έχει πάει να δώσει φαγητό στην πόρτα κάποιου ανθρώπου που έχει αναγκη…
…πράγμα το οποίο ο Σπύρος κάνει επί πολλά συναπτά έτη ( και πολλά άλλα, άλλα δεν είναι της παρούσης) , αυτοί λοιπόν λένε πως θα κάνουν μήνυση στο Σπύρο !΄΄.

Για όλα τα παραπάνω προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη καταθέτωντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας, διατηρώντας το δικαίωμα κατάθεσης και αγωγής αποζημιώσεως(Αποζημίωση ηθικής βλάβης λόγω συκοφαντικής δυσφήμισης) το οποίο θα ασκήσουμε ενώ παράλληλα καταθέτουμε το πλήρες κείμενο το οποίο αντίκειται πλήρως στις διατάξεις του αντιρατσιστικού Νόμου και αιτούμαστε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Γ ΚΑΡΚΑ

” Αν είχα όπλο, θα το χρησιμοποιούσα ” είπε ο επίσκοπος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ” για τους ΛΟΑΤΚΙ . Και από αυτούς που θα … μηνύσουν το Σπύρος Μπιμπίλας …επειδή προσέβαλε την… Παναγία και τους χριστιανούς, δεν είδαμε κάποια απάντηση πάνω σε αυτό. Μάλλον θα συμφωνούν .
Ο Σπύρος κάνοντας μια άκρως συμβολική ανάρτηση με τη φωτογραφία μιας μετανάστριας που κρατούσε το νεκρό παιδί της , έγραψε επί λέξη :
” Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειωσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρεπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αληθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγια είναι? ”
Αυτοί λοιπόν που θα μηνύσουν το Σπύρο για προσβολή , κάνοντάς μας εμφανέστατα γνωστό πως δεν αντιλαμβάνονται τα ελληνικά, αυτή η εύθικτη γλίτσα που θεωρεί πως το χριστιανιλίκι τους τους επιτρέπει να λένε ότι γουστάρουν για τους άλλους- ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή !!!-
Αυτή η θεσμική λέρα ,που αμφιβάλλω αν έστω ένας από αυτούς έχει πάει να δώσει φαγητό στην πόρτα κάποιου ανθρώπου που έχει αναγκη…
…πράγμα το οποίο ο Σπύρος κάνει επί πολλά συναπτά έτη ( και πολλά άλλα, άλλα δεν είναι της παρούσης) , αυτοί λοιπόν λένε πως θα κάνουν μήνυση στο Σπύρο !
Αυτοί που θεωρούν – και εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στους παπάδες άλλα και σε συμπολίτες μας – ότι το χριστιανιλίκι τους είναι ηθικό προβάδισμα έναντι των άλλων και όχι απλώς ” μια πίστη ” , χρησιμοποιώντας τη λέξη ” άθεος” για κάποιον που είναι , σα βρισιά … Όπως έχει πολλάκις δηλώσει πως είναι ο Σπύρος
Αυτό που τους πειράζει είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Σπύρος είναι από τα πιο ( ίσως το πιο) προβεβλημένο άτομο – για πολλά- άλλα ΚΑΙ για τις ανθρωπιστικού χαρακτήρα κινήσεις που κάνει, είτε μέσω του ΣΕΗ είτε έτσι κι αλλιώς.
Αυτό που τους πειράζει είναι ότι κάποιος που δηλώνει άθεος ,έχει μια “χριστιανική” και προβεβλημένη δράση ζωής και πάνω στο μέγεθος της προβολής του είπαν να κάνουν φασαρία με κάτι τελείως άκυρο και ουσιαστικά ανύπαρκτο, κάνοντας πως δεν αντιλαμβάνονται το συμβολισμό της ανάρτησης του Σπύρου άρα και τα ελληνικά γενικότερα … να μας θυμίσουν ότι υπάρχουν κι αυτοί… οι θεσμικοί “χριστιανοί” … αυτοί που έχουν την ταμπέλα ντε.. το εμπορικό σήμα της καλοσύνης ρε παιδάκι μου !
Ωωωωχ, τι δεν καταλαβαίνεις ;!
Απλώς, να θυμίσω πως όταν μια μήνυση λέει μαλακίες συνήθως μπαίνει στο αρχείο .
Φιλάκια σταυρωτά

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.