ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μετά τις εικόνες ντροπής που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τον Γέροντα Ιερέα π Ιωάννη Διώτη να σπρώχνεται και να πέφτει κάτω από αστυνομικούς επειδή διαμαρτυρήθηκε για την έλευση Πάπα στην Αρχιεπισκοπή, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καταθέτει μέσω του νομικού τμήματος αναφορά και Μήνυση για Παράβαση καθήκοντος και Κατάχρηση εξουσίας της αστυνομίας στον Ιερέα π. Ιωάννη Διώτη.

Οι πράξεις αυτές ενείχαν ενδεχομένως σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Τα άρθρα:

Άρθρο 259 – Ποινικός Κώδικας – Παράβαση καθήκοντος

Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη.

Άρθρο 239 – Ποινικός Κώδικας – Κατάχρηση εξουσίας

Υπάλληλος στα καθήκοντα του οποίου ανάγεται η δίωξη ή η ανάκριση αξιόποινων πράξεων: α) αν μεταχειρίστηκε παρανόμως εκβιαστικά μέσα για να πετύχει οποιαδήποτε έγγραφη ή προφορική κατάθεση κατηγορουμένου, μάρτυρα ή πραγματογνώμονα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, εφόσον η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα κατά τα άρθρα 137Α και 137Β· β) αν εν γνώσει του εξέθεσε σε δίωξη ή τιμωρία κάποιον αθώο ή παρέλειψε να διώξει κάποιον υπαίτιο ή προκάλεσε την απαλλαγή του από την τιμωρία τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

Π Ιωάννης Διώτης απωθείται από την αστυνομία επειδή είπε αιρετικό τον Πάπα Φραγκίσκο:

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κερμενιώτης Β.

Συγχαρητήρια στην ιστοσελίδα σας!

2
Μαρια νιτη

Κατάχρηση εξουσία και σωματικής βίας

3
Αγγελική Νικολοπούλου

Μπράβο σας !!!! Συγχαρητήρια για την αντίδραση σας . Έχουν λιγοστέψει οι φωνές, που δίνουν ομολογία πίστεως και χρειάζεται όλοι μας να τις προστατεύσουμε . Ο καθένας όπως μπορεί. Χρειάζεται με τα δικά τους όπλα να αντιμετωπίσουμε τη φίμωση, τη βία και τον εξευτελισμό