ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ SMS: Ό,τι γινόταν έως σήμερα και στην περιφέρεια και στα περιφερειακά νοσοκομεία και σε Κέντρα Υγείας και σε άλλες δομές θα συνεχίσει να γίνεται, το σύστημα θα βρίσκεται σε ετοιμότητα" τονίζει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

ΜΗΝΥΜΑ 13033: Κωδικοί μετακίνησης sms- Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι η δυνατότητα σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να μεταβούν στα εξοχικά τους μετά τις 18 Μαΐου θα δοθεί με ξεκάθαρους κανόνες και συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες θα προκύψουν μέσα από επιδημιολογικά φορτία και τους πολλαπλασιαστές που θα έχουν κατοχυρωθεί εκείνη την περίοδο για κάθε περιοχή.

“Και μιλάμε πάντα για χωριά και όχι για νησιά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό” υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

“Ό,τι γινόταν έως σήμερα και στην περιφέρεια και στα περιφερειακά νοσοκομεία και σε Κέντρα Υγείας και σε άλλες δομές θα συνεχίσει να γίνεται, το σύστημα θα βρίσκεται σε ετοιμότητα” τονίζει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

ΜΗΝΥΜΑ 13033: Κωδικοί μετακίνησης sms- Υπό συγκεκριμένους όρους, χωρίς να διακινδυνεύσει η υγεία τους και προκειμένου να έχουν ψυχολογική διέξοδο, θα μπορούν οι ηλικιωμένοι να μεταβαίνουν στα εξοχικά και τα χωριά τους -δεν θα ισχύει το ίδιο για τα νησιά- από τις 18 Μαΐου, όταν θα δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης και εκτός νομού κατοικίας στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων.

Οι συνθήκες στην ύπαιθρο, εάν φυσικά τηρηθούν οι συστάσεις -για παράδειγμα να μην συνωστίζονται στο καφενείο του χωριού- θα είναι πολύ καλύτερες, όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας σε σχέση με τα αστικά κέντρα τα οποία λειτούργησαν ως επίκεντρα της επιδημίας στη χώρα μας.

ΜΗΝΥΜΑ 13033: Κωδικοί μετακίνησης sms- “Δεν πάνε στο χωριό για να κολλήσουν τον ιό, αλλά για να μην κολλήσουν τον ιό” ανέφερε ο κ. Τσιόδρας σε ερώτηση του “Ελεύθερου Τύπου” για το σχέδιο αντιμετώπισης κρουσμάτων στην επαρχία τόσο όσον αφορά σε ηλικιωμένους όσο και σε επισκέπτες.

Νυχτερινό ρεύμα ΔΕΗ ωράριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.