ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Χιλιάδες πιστοί και σήμερα στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού , εορτάστηκε η Πρόοδος του Τιμιου Σταυρού και παράκληση της Παναγιας.

Π ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Με δάκρυα στα μάτια, με την καρδια μου να χτυπάει δυνατά, με συγκίνηση σε όλο μου το σώμα, με βαθειά πίστη και ελπίδα στον κυριο μου και το Θεό μου, κύριε Θεοδωρε Βασιλικέ σας ευχαρτιστούμε που ήρθατε για άλλη μια φορά στην Εκκλησία μας.

Σε αυτήν την όμορφη θεια λειτουργία, συγκλονίζεται η ψυχή μου, αδυνατώ πολλές φορές, νιώθοντας πως αυτό που γίνεται στην Αγια Τράπεζα, γίντεαι σώμα και αίμα και μακάριος εκείνος που θα αισθανθεί τη χάρη Του.

Εδώ δεσπόζει ο Τίμιος Σταυρός. Όλα τα χρονια που βρίσκομαι εδώ βγαίνει κάθε μέρα ο Τίμιος Σταυρός για να περάσουν χιλιάδες να τον προσκυνησουν.

Παρόλο που η Αθήνα είναι άδεια σήμερα στην Εκκλησία έχει ουρές πιστών από τα τελευταία σκαλιά έως και μέσα στον Ναό, ο κόσμος είναι συγκνημένος και έκλαιγε προσπαθώντας να δουν τα μάτια μου δακρυσμένα.

Από τους 100 οι 80 θα γονατίσουν για να λάβουν το σώμα και το αίμα του Κυρίου μας. Είναι κάτι που δεν το έχω ξανασυναντήσει στην Ιερατική μου καριέρα.

Μετά τη Μεταμορφωση του Σωτήρος θα είναι ο Τίμιος Σταυρός έως και της Παναγίας στον Ναό για προσκύνηση.

Σήμερα είδα Καρκινοπαθείς και άτομα με λευχαιμία που θεραπεύθηκαν με τον Τιμιο Σταυρό.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.