Ο Γιώργος Κιμούλης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και άλλοι συνάδελφοι της ηθοποιού βρέθηκαν στην κηδεία της.

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στη Μίνα Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή στις 11 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών και βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος.

Στο νεκροταφείο Βύρωνα έφτασαν για το «ύστατο χαίρε» αρκετοί ηθοποιοί και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί με την ηθοποιό.

Η κηδεία της ξεκίνησε πριν λίγη ώρα και στο Κοιμητήριο Βύρωνα βρέθηκε και ο Γιώργος Κιμούλης, για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό.

Μεταξύ άλλων τη Μίνα Αδαμάκη αποχαιρέτησαν και οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ενημερώσει το κοινό για την κηδεία της ηθοποιού και είχε κάνει γνωστή την παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να υπάρχει ενίσχυση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.