Στους καλλιτέχνες που βοηθούν τον λαό της Ουκρανίας και συμπαρίστανται στον αγώνα του συγκαταλέγονται εδώ και λίγες ώρες η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher. Το ζευγάρι των ηθοποιών ανακοίνωσε με video στο Instagram πως θα προσφέρει 3 εκ. δολάρια σε οργανισμό που θα βοηθήσει τα θύματα πολέμου.

«Τη στιγμή που γινόμαστε μάρτυρες της γενναιότητας των Ουκρανών, βλέπουμε και τον δύσκολο αγώνα που δίνουν όσοι εκείνοι που εκτοπίζονται», ανέφεραν στην αρχή του video λίγο πριν ανακοινώσουν τη συνεργασία του με τους οργανισμούς Flexport.org και AirBnB.org, προκειμένου να βοηθήσουν τα θύματα του πολέμου.

«Μαζεύουμε πόρους για να στηρίξουμε μια προσπάθεια ανακούφισης που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και θα παρέχει την τόσο αναγκαία προσφυγική και ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή», προσέθεσαν.

H Mila Kunis η οποία γεννήθηκε και έζησε μέχρι μια ηλικία στην Ουκρανία (της Σοβιετικής Ένωσης), τις δύο εβδομάδες της εισβολής των Ρώσων στην γεννέτειρά της δεν έκρυψε τη συγκίνση και την υπερηφάνια της για την καταγωγή της: «Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα, περήφανη Αμερικανίδα. Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά σήμερα δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι και Ουκρανή». Παράλληλα, έκανε έκκληση στην παγκόσμια κοινότητα, κλείνοντας το video στο οποίο εμφανίστηκε με τον σύζυγό της, να στηρίξουμε τον λαό της Ουκρανίας.

«Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος, αλλά το να είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος υποστήριξης», είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε επίσης υπερήφανη που είναι από την Ουκρανία:

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.