«Στη ζωή υπάρχουν μικρά και μεγάλα θαύματα. Έχω βιώσει και τα δύο και έτσι πιστεύω στα θαύματα, αλλά πιστεύω μόνο στα θαύματα που προέρχονται από τον Θεό.

Δεν πιστεύω στην τύχη, δεν πιστεύω στα χρήματα και τη δύναμη. Πιστεύω στις αποφάσεις που παίρνεις στη ζωή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής, πιστός και να έχεις αγάπη στην καρδιά και να νοιάζεσαι για ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσένα. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει, κι όταν κατεβαίνει γκρεμίζεται!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίκι Ρουρκ.

Μιλώντας για την πίστη του στο Θεό, εξομολογήθηκε πώς κάποια στιγμή την έχασε. «Ο αδερφός μου, όταν ήταν 17 ετών, αρρώστησε πολύ και ήταν στη φυλακή εκείνη την εποχή και τον άφησαν ελεύθερο επειδή οι γιατροί του έδωσαν έξι μήνες ζωής. Η γιαγιά μου τότε, μου μίλησε για έναν Άγιο, στον οποίο θα μπορούσα να προσεύχομαι για ένα θαύμα, οπότε κάθε μέρα, όλη μου τη ζωή, ακόμη και τώρα.. Δεν πέθανε στα 17, πέθανε 20 χρόνια αργότερα, αλλά ήταν θαύμα που έζησε τόσο καιρό. Αλλά όταν πέθανε, έχασα την πίστη μου, για περίπου τρία χρόνια».

iefimerida

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.