Μία τεράστια Ελληνική Σημαία τοποθέτησε ο δήμος Άργους Μυκηνών στην Νέα Κίο Αργολίδας, σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021. Υψίστης σημασίας η φετινή Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς γιορτάζονται τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Και μια τέτοια ημέρα Εθνικής περηφάνιας για όλο το ελληνικό Έθνος, ποιος καλύτερος τρόπος να το δείξει κάποιος αυτό από την έπαρση της γαλανόλευκης σημαίας.

Ειδικά αν είναι τεραστίων διαστάσεων, ακόμη καλύτερα. Συγκεκριμένα, στην πλατεία της Νέας Κίου ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Αθανασόπουλος, επιμελήθηκε την ανάρτηση σε κεντρικό κτίριο μιας τεράστιας Ελληνικής σημαίας 140 τ.μ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθώς πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές σημαίες στη χώρα μας.

Τη σημαία ο κύριος Αθανασόπουλος την αφιέρωσε στους Ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνουν κυριολεκτικά μάχη με τον φονικό ιό και φυσικά στους ήρωες γνωστούς και άγνωστους που αγωνίστηκαν δίνοντας την ζωή τους για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τούρκικο ζυγό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.