Στη Στέγη κατακοίτων του Αγ. Αιμιλιανού, ένα από τα πιο ευαίσθητα ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών(ΙΑΑ), δεδομένου ότι φιλοξενεί 40 κατάκοιτους συνανθρώπους μας, που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν μόνοι τους και έχουν την ανάγκη των νοσηλευτών και των εργαζομένων σε αυτό, οι οποίοι τους προσφέρουν με αυταπάρνηση την περιποίηση, αλλά και την αγάπη τους.

Έτσι, μετά από συνεννόηση της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ με την Διευθύνουσα της Στέγης κα Κατερίνα Αποστόλου, το ΚΕΣΟ εν όψη Πάσχα έτρεψε τη σκέψη του, για μια ακόμα φορά σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας, άνδρες και γυναίκες που κάποτε ήταν δυνατοί και ισχυροί και προσέφεραν στον παραγωγικό ιστό της Κοινωνίας και της Οικονομίας.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο συνυπολογιζομένων και των δυνατοτήτων μας, αποστείλαμε είδη καθαρισμού και Υγιεινής, σεντόνια, κουβέρτες, καθετήρες & ιατρικά αναλώσιμα καθώς και φρέσκα αυγά. Την μικρή βοήθεια μας προς τη Στέγη παρέδωσαν οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο κύριοι Νικόλαος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.