Μία μεγάλη μορφή της Εκκλησίας τιμά σήμερα ο Δήμος Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, έναν σπουδαίο Ορθόδοξο πνευματικό ηγέτη. Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο που τιμάται για την πολυετή Αρχιερατική πορεία και προσφορά του στην Εκκλησία της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου διοργανώνει στην Αθήνα, στις 17 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 στην αίθουσα ‘Ιωάννης Καποδίστριας’ του Πολεμικού Μουσείου, εκδήλωση με τίτλο «Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου της παράδοσης, στον δρόμο της ανάπτυξης και του πολιτισμού».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μέσα από ομιλίες και οπτικοακουστικό υλικό οι σημαντικότερες στιγμές της μακρόχρονης πορείας της τέως Επαρχίας και νυν Δήμου ‘Αγίου Βασιλείου’ τόσο στο ιστορικό γίγνεσθαι όσο και στον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, με καταγωγή από την Κοινότητα Μιξορρούματος, για την πολυετή Αρχιερατική πορεία και προσφορά του στην Εκκλησία της Κρήτης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.