Γράφει η Μητρόπολη Λευκάδος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας το πρωινό της Πέμπτης, 11 Ιανουαρίου 2018. Κατά την διάρκεια της σύντομης μετάβασής του στο νησί του Καλάμου, οι οκτώ μαθητές και η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου του μικρού νησιού της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο προσφέροντάς του το χειροποίητο ελιόψωμο που οι ίδιοι παρασκεύασαν ενώ με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να δώσει σε όλους γλυκίσματα και άλλες ευλογίες.

Ευρισκόμενος πάντοτε κοντά στη νεολαία συζήτησε με την εκπαιδευτικό μεταξύ άλλων για την πορεία εκμάθησης αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν οι διδάσκοντες και οι διδασκόμενοι του νησιού, ειδικά τους χειμερινούς μήνες κι ευχήθηκε σε όλους καλή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έθεσε εξαρχής ως άμεση προτεραιότητα την προσφορά του δεκατιανού, εκ μέρους της Ιεράς μας Μητροπόλεως, σε όλους τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου κατά την περσινή σχολική χρονιά 2016-2017, κάτι που συν Θεώ συνεχίζεται και φέτος.

Έτσι λοιπόν, τόσο οι μαθητές όσο και η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Καλάμου δεν παρέλειψαν γι’ ακόμη μια φορά να εκφράσουν τις άπειρες ευχαριστίες τους, ζητώντας παράλληλα την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου μας.

Μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λευκάδος Θεόφιλο Μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λευκάδος Θεόφιλο Μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λευκάδος Θεόφιλο Μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λευκάδος Θεόφιλο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.