ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

13.02.2021
Ολοκληρώθηκε με τις ευλογίες του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερώνυμου, αλλά και του Αναπληρωτή προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου η τριήμερη διανομή του ΚΕΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ, με απόλυτα υποδειγματική τάξη και ασφάλεια για όλους εμάς, αλλά και τους εκπροσώπους των 350 οικογενειών των ωφελούμενων μας, που προσήλθαν συγκεκριμένη ώρα για την παραλαβή, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός. Ξεκινήσαμε Τετάρτη και ολοκληρώσαμε Παρασκευή, έχοντας λάβει τις άδειες από ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και από την Δημοτική Αστυνομία του αντίστοιχου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Οι ωφελούμενοι μας έλαβαν, από μια τσάντα με καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και βρεφικές πάνες, έχοντας αρωγούς και συνοδοιπόρους για μία ακόμα φορά την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τους καταναλωτές που ανταποκρίνονται στις καμπάνιες των δυο Εταιρειών. Παράλληλα τους δόθηκαν είδη διατροφής, σοκολάτες και ζαχαρωτά, καφέδες & αναψυκτικά προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων και αυγά από τα Ορνιθοτροφεία Μεγάρων. Ν. Βαζαίος.

Για την επιτήρηση των μέτρων και τις τρεις ημέρες μας έκαναν αιφνιδιαστικές επισκέψεις ομάδες ανδρών, που απάρτιζαν τα τμήματα περιπολίας της ΕΛΑΣ καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας και μας βρήκανε σε όλα άψογους. Επίσκεψη για πρώτη φορά στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας έκανε ο κ. Δημήτρης Γιαννούδης συνεργάτης του κ. Νίκου Βαφειάδη Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Με το πέρα της διανομής η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη ευχαρίστησε αρχικά τους χορηγούς του φορέα μας την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, την Τράπεζα Τροφίμων και τα Ορνιθοτροφεία Μεγάρων. Ν. Βαζαίος, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρίες Πόπη Ζούλια & Λένα Παγώνη για την προετοιμασία των καταλόγων και την αποστολή των SMS, την Γραμματέα του Ιδρύματος, κα Μαρία Νικολάου Καραποστόλη, τους συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ κυρίους Νίκο Σοφιανίδη & Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη για την προετοιμασία και εκτέλεση της διανομής, καθώς και όλους όσους μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας.

Εκ της Μητροπόλεως

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.