Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 θα είναι δυνατή μέσω των σταθμών Μοναστηράκι και Ομόνοια και της γραμμής 1.

ΜΕΤΡΟ. Κλειστός ο σταθμός Σύνταγμα την Πέμπτη 24-02-2022

Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός Σύνταγμα του ΜΕΤΡΟ την Πέμπτη 24-02-2022 από τις 8:00 π.μ. και μέχρι νεοτέρας, με εντολή της ΕΛΑΣ

Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 θα είναι δυνατή μέσω των σταθμών Μοναστηράκι και Ομόνοια και της γραμμής 1.

Την Πέμπτη 24.02.2022 πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα ο Ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζογκ.

Τι ισχύει για το πιστοποιητικό νόσησης για όσους έχουν νοσήσει δεύτερη (2) φορά

Από τον Σεπτέμβριο 2021 έχει αποφασιστεί από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων ότι δεν θα χορηγείται πιστοποιητικό για επαναμόλυνση, για δεύτερη μόλυνση

Ενημέρωση διαπιστευμένων συντακτών από την Αν. Υπουργό Υγείας Μ. Γκάγκα, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Β.Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας Γκ. Μαγιορκίνη (17.2.2022)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Να περάσουμε σε κάποιες ερωτήσεις.

Β. ΑΓΓΟΥΡΙΔΗ: Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα κατ’ αρχάς, αν μπορείτε να μας πείτε τι αποφασίστηκε για την έκδοση του πιστοποιητικού νόσησης σε όσους νοσούν για δεύτερη φορά, αν δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα να εκδώσουν όσοι έχουν νοσήσει για δεύτερη φορά, πιστοποιητικό.

Β. ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ως προς το πιστοποιητικό για την επαναμόλυνση, είναι κάτι το οποίο έχει αποφασιστεί από το Σεπτέμβριο 2021 από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων ότι δεν θα χορηγείται πιστοποιητικό για επαναμόλυνση, για δεύτερη μόλυνση.

Κατανοούμε αυτό που έχει δημιουργηθεί τώρα για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τον βασικό τους εμβολιασμό, είτε με Johnson & Johnson είτε με τις δυο δόσεις, και τη στιγμή που πάει να εκπνεύσει το πιστοποιητικό του εμβολιασμού, διότι πρέπει να κάνουν το booster τους, είχαν μια νόσηση.

Και εφόσον είχε προϋπάρξει και η προηγούμενη νόσηση είναι η δεύτερη λοίμωξη. Σε αυτή την ειδική ομάδα ασθενών είναι κάτι καθαρά διοικητικό και θα χορηγηθεί σε αυτούς τους ανθρώπους πιστοποιητικό επαναμόλυνσης.

Β.ΑΓΓΟΥΡΙΔΗ: Δηλαδή προϋπόθεση για να χορηγηθεί θα είναι να είναι εμβολιασμένοι και απλά να μην πρόλαβαν να κάνουν την τρίτη δόση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.