Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήση (username) και τον κωδικό (password) που τους έχει δοθεί από τη γραμματεία της σχολής τους για να μπορέσουν να εισέλθουν στην πλατφόρμα.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημέρωσε πως παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας θα έχουν προθεσμία έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για μεταγραφές.

Πού γίνονται οι αιτήσεις
Σημειώνεται πως οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας https://transfer.it.minedu.gov.gr.

Παράταση έλαβε η προθεσμία για τις αιτήσεις σχετικά με τις μετεγγραφές φοιτητών. Έως πότε έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι και πού μπορούν να κάνουν την αίτησή τους.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημέρωσε πως παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών.

Μετεγγραφές Φοιτητών 2020-2021: Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Μετεγγραφές Φοιτητών 2019-2020: Τα «Φοιτητικά Νέα» το μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, παρουσιάζουν στους υποψήφιους προς μετεγγραφή φοιτητές 2019-2020 Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις που αφορούν την αίτηση μετεγγραφής για την κατηγορία (α) Κοινωνικά – οικονομικά κριτήρια και (β) Αδελφών φοιτητών.

Τα δικαιολογητικά θα κληθείτε να τα προσκομίσετε στη Γραμματεία του Τμήματος Υποδοχής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Μετεγγραφών και μόνο στην περίπτωση που είστε ανάμεσα στους επιτυχόντες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.