ΑΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ: Οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα και οι πολίτες θα πρέπει να επιστρέφουν στον χώρο διαμονής τους το αργότερο μέχρι τις 22:00, οπότε και ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, σε σχέση με τις μετακινήσεις των πολιτών, το Υπουργείο Υγείας τονίζει ότι η μετακίνηση των πολιτών από μια επαρχία σε άλλη απαγορεύεται εκτός για σκοπούς φροντίδας ατόμων που εμπίπτουν στις ευπαθείς ομάδες ή/και δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν (ηλικιωμένοι, άτομα με προβλήματα υγείας, κοκ) και για σκοπούς κολύμβησης.

Σημειώνει πως οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται σε εύλογο χρονικό διάστημα και οι πολίτες θα πρέπει να επιστρέφουν στον χώρο διαμονής τους το αργότερο μέχρι τις 22:00, οπότε και ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Από τις 4 Μαΐου του 2020 μέχρι τις 21 Μαΐου 2020 αυξάνεται ο αριθμός των γραπτών μηνυμάτων που επιτρέπεται σε κάθε πολίτη από 1 σε 3, διευκρινίζει εκ νέου το Υπουργείο Υγείας, το οποίο τονίζει ότι η μετακίνηση των πολιτών από μια επαρχία σε άλλη απαγορεύεται.

Την Πρωτομαγιά δεν επιτρέπονται μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας ή στο εξοχικό και το χωριό μας, υπενθύμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Πέμπτης.

Υπογράμμισε, δε, ότι μέχρι τη Δευτέρα απαιτείται έντυπο και SMS για κάθε μετακίνηση.

Ειδήσεις- Υφασμάτινη μάσκα προσώπου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.