ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ : Η γενική εικόνα είναι ότι οι πολίτες στην Ελλάδα τηρούν τα μέτρα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστεί και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην παραλία.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, από τις 18 Μαΐου θα αρχίσουν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα, αλλά και στην Κρήτη.

Στόχος είναι, όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, να απελευθερωθεί η μετακίνηση στα νησιά από τις 25 Μαΐου.

Ο ίδιος είπε πως η γενική εικόνα είναι ότι οι πολίτες στην Ελλάδα τηρούν τα μέτρα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστεί και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η κυβέρνηση μελετάει το σενάριο της πλήρους άρσης των περιορισμών προς την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κέρκυρα. Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την ύπαρξη μεγάλων και εξοπλισμένων νοσοκομείων, όπως και επαρκούς υγειονομικού προσωπικού, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα νησιά, τα οποία υστερούν σε επίπεδο ιατρικής περίθαλψης.

Από 18 Μαΐου επιτρέπονται μετακινήσεις σε Κρήτη και ηπειρωτική Ελλάδα
Από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου θα επιτρέπονται μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τρίτης.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις στα νησιά πρόθεση είναι να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά.

Ποιοι επιτρέπεται να ταξιδέψουν στα νησιά
Σημειώνεται ότι από χθες, Δευτέρα, επιτρέπεται η μετακίνηση των εργαζομένων σε νησιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ήδη ανεβάσει «ρολά».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.