Το κράτος είναι έτοιμο για οποιοδήποτε σενάριο, όσο ακραίο και αν είναι», είπε o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας.

Η μάχη εναντίον της νόσου συνεχίζεται και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, τόνισε.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε κατηγορηματικά πως οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό.

Ανακοίνωσε πως αναμένονται στα επόμενα εικοσιτετράωρα κι άλλες ειδικές πτήσεις από διάφορους προορισμούς, με υγειονομικό υλικό.

Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι, υπογράμμισε.

«Το κράτος είναι έτοιμο για οποιοδήποτε σενάριο, όσο ακραίο και αν είναι» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Η χώρα είναι χωρισμένη και παρακολουθείται σε 13 περιφέρειες. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Τα δεδομένα είναι στο τραπέζι κάθε μέρα, συζητάμε και αναλόγως κάνουμε προτάσεις.

Δεν είναι ώρα για εικασίες και σενάρια. Το κράτος είναι έτοιμο για οποιοδήποτε σενάριο, όσο ακραίο και αν είναι», είπε o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.