Το Facebook Messenger είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων με κείμενο και ήχο. Το Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα.

Messenger προβληματα: ΣΜΣ 13033 Κωδικοί- 24ΩΡΗ Απεργία δημοσιογράφων- Δυσκολία στην ανταλλαγή μηνυμάτων αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Πέμπτης οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, messenger. Σύμφωνα με το downdetector η πλατφόρμα έχει πέσει, αντιμετωπίζοντας άγνωστα προς το παρόν προβλήματα.

Όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη, προβλήματα υπάρχουν κυρίως στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εκατοντάδες χρήστες των δημοφιλών εφαρμογών Facebook Messenger και Instagram αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση αλλά και στην αποστολή μηνυμάτων από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10/12).

Όπως φαίνεται και στον αναλυτικό χάρτη της ιστοσελίδας downdetector μεγάλα προβλήματα καταγράφονται σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα (κυρίως στην Αθήνα).

Μεγάλα προβλήματα καταγράφονται σε ολόκληρη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα όπως φαίνεται και στον αναλυτικό χάρτη με αναφορές.

Πολλά προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα στο Messenger της πολυπληθέστερης κοινωνικής πλατφόρμας στο διαδίκτυο, με εκατοντάδες αναφορές για αδυναμία επικοινωνίας τα τελευταία λεπτά από την κεντρική Αμερική έως την Αυστραλία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.