Η σημερινή μέρα, αφού όλοι λάβαμε πρωτίστως την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου, ξεκίνησε με την επίσκεψη μας στις Ιερές Μονές του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου και του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

Τόσο ο π. Ευδόκιμος, όσο και ο π. Ιερόθεος επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους Λαρισαίους αδελφούς, οι οποίοι είχαν την εξαιρετική τιμή και ευλογία να προσκυνήσουν το άφθαρτο Σκήνωμα του Οσίου Σάββα αλλά και των Αγίων Σαββαϊτών Πατέρων. Ακολούθως το προσκύνημα συνεχίστηκε στην περιοχή της Βηθανίας, στο Μοναστήρι των Αγίων αδελφών Μάρθας και Μαρίας, όπου οι εναπομείνασες μοναχές που εγκαταβιούν εκεί, φυλάττουν θερμοπύλες με την παρουσία και προσευχή τους.

Το απόγευμα, οι ιεραποδημούντες κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Ιεριχούς, ανηφόρισαν στο Σαραντάριο Όρος και στο Μοναστήρι των Χοζεβιτών Πατέρων, κατόπιν προσκύνησαν στο Μοναστήρι του Προφήτου Ελισαίου και είδαν από κοντά την Συκομορέα στην οποία ανέβηκε ο Ζακχαίος για να προϋπαντήσει τον Κύριο και κατέληξαν στο Μοναστήρι του Αββά Γερασίμου του Ιορδανίτου και στο πραγματικό σημείο όπου Βαπτίστηκε ο Ιησούς Χριστός.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.