Τα Μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο.

Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν, παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών. Δηλαδή, η πρώτη ημέρα μας δείχνει τι καιρό θα κάνει τον ερχόμενο Αύγουστο, η δεύτερη για τον Σεπτέμβριο, η τρίτη για τον Οκτώβριο, κ.ο.κ.

Ιούλιος
O Ιούλιος θα είναι ο μήνας που η χώρα θα γίνει «καμίνι» καθώς μετά το πρώτο δεκαήμερο οι υψηλές θερμοκρασίες θα μας αναγκάσουν να λειτουργήσουμε τα κλιματιστικά στο φουλ.

Ειδικότερα, τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ο καιρός θα είναι ασταθής με σποραδικές -κατά τόπους- μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, σε όλη τη χώρα και θα ζήσουμε έντονους και επαναλαμβανόμενους καύσωνες.

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, όλη η χώρα θα είναι «καμίνι». Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν ξεπερνώντας ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.