Μερομηνια: Τι δείχνουν τα Μερομήνια για το Δεκέμβριο και για το νέο έτος. Πρωτοχρονιά θα κάνουμε με χιόνια αφού από 29 έως 31, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός χαλάει.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ιδιαίτερα αισθητή, ενώ προβλέπονται χιονοπτώσεις που θα συνεχιστούν έως τις 6 Ιανουαρίου 2022. Ο καιρός καλυτερεύει από τις 7 έως τις 12 Ιανουαρίου, όχι όμως για πολύ, αφού από τις 13 έως τις 18 προβλέπεται νέα πτώση θερμοκρασίας. Το διάστημα 19 με 26 Ιανουαρίου προβλέπονται αλκυονίδες μέρες. Θα ακολουθήσει όμως νέα ανατροπή του καιρικού σκηνικού από το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου έως τις 31 του μήνα, όποτε προβλέπεται να εκδηλωθούν μπουρίνια, χιόνια και κρύο σε όλη την Ελλάδα.

Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με χιόνια. Κατά τη διάρκεια όλου του μήνα ο καιρός θα είναι άστατος. Αλλά και τον Μάρτιο η κακοκαιρία θα συνεχιστεί -τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα- με μικρά διαστήματα καλοκαιρίας. Από 21 έως 31 Μαρτίου μάλιστα εκτός από βροχές, μπουρίνια και καταιγίδες, δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνια. Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και από 1 έως 5 Απριλίου, ενώ τα φαινόμενα γίνονται πιο ήπια από 6 έως 13 Απριλίου που ο καιρός θα είναι βροχερός, όπως επίσης το διάστημα από 14 έως 20 του μήνα που τα μερομήνια δείχνουν ήπιο καιρό με ισχυρούς όμως ανέμους και ενδεχομένως βροχοπτώσεις.

Εάν επαληθευτούν τα Μερομήνια, θα κάνουμε Πάσχα με άσχημο καιρό, καθώς, σύμφωνα με τον εμπειρικό μετεωρολόγο, από τις 21 έως τις 30 Απριλίου, όλα δείχνουν κακοκαιρία.

Οι αργίες του 2022

1 Ιανουαρίου – Σάββατο: Πρωτοχρονιά
6 Ιανουαρίου – Πέμπτη: Θεοφάνεια
7 Μαρτίου – Δευτέρα: Καθαρά Δευτέρα
25 Μαρτίου – Παρασκευή: Επέτειος της Επανάστασης του 1821
22 Απριλίου – Παρασκευή: Μεγάλη Παρασκευή
24 Απριλίου – Κυριακή: Άγιο Πάσχα
25 Απριλίου – Δευτέρα: Δευτέρα του Πάσχα
1 Μαΐου – Κυριακή: Πρωτομαγιά
13 Ιουνίου – Δευτέρα: Αγίου Πνεύματος
15 Αυγούστου – Δευτέρα: Κοίμηση της Θεοτόκου
28 Οκτωβρίου – Παρασκευή: Επέτειος του Όχι
25 Δεκεμβρίου – Κυριακή: Χριστούγεννα
26 Δεκεμβρίου – Δευτέρα: Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων – Σύναξη της Θεοτόκου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.