ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2018: Η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 είναι σύμφωνα με πληροφορίες η καταληκτική ημερομηνία για τους δικαιούχους που καταθέτουν αιτήσεις για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα στην πλατφόρμα koinonikomerisma.gr. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΗΔΙΚΑ, σε 1,4 εκατ. εγκεκριμένες αιτήσεις πιστώθηκε το κοινωνικό μέρισμα στους δηλωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στις 14 Δεκεμβρίου.

Προθεσμία μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 έχουν οι δικαιούχοι που δεν έχουν προλάβει ακόμη να καταθέσουν αίτηση για να εισπράξουν το κοινωνικό μέρισμα 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση koinonikomerisma.gr.

Το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό για την υποβολή ή επανυποβολή αιτήσεων έως τις 21 Δεκεμβρίου, για όσους δικαιούχους δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση ή για κάποιο λόγο η αίτησή τους ακυρώθηκε, με τις πληρωμές να πραγματοποιούνται στις 28 Δεκεμβρίου.

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Βασικό πρόβλημα το IBAN

Ένα από το πλέον συνήθη προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διαδικασία ήταν η υποβολή στις αιτήσεις αριθμών IBAΝ που δεν αντιστοιχούσαν με το ΑΦΜ των αιτούντων, δεν ήταν δηλαδή συνδικαιούχοι στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, με αποτέλεσμα το σύστημα να μπλοκάρει την πίστωση του ποσού του κοινωνικού μερίσματος.

Οι δικαιούχοι πρέπει είτε να μεταβούν στην τράπεζα και να ενταχθούν ως δικαιούχοι στους εν λόγω τραπεζικούς λογαριασμούς είτε να αλλάξουν αριθμό IBAN στις αιτήσεις.

Το πιο ιδιάζων ζήτημα που προκάλεσε εντύπωση στις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα 2018, είναι ο μικρότερος αριθμός των φιλοξενούμενων στις αιτήσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.