Η Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Πάφου όπου είχε συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Τυχικό.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Σάββας Κόκκινος αφού συνεχάρη τον Μητροπολίτη κ. Τυχικό για την εκλογή στον Μητροπολιτικό θρόνο της Πάφου, συζήτησε μαζί του θέματα που απασχολουν τις πολύτεκνες οικογένειες της Πάφου.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Κύπρου με την υπογεννητικότητα απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση αφού τίθεται θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου και γι αυτό η Ορθόδοξη Εκκλησία εχει σοβαρό ρόλο να διαδραματίσει αφού κρίνεται ως μείζων Εθνικό θεμα.

Έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολύτεκνων οικογενειών της επαρχίας. ο Μητροπολίτης Πάφου εξέφρασε την βούληση του να θεσμοθετήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας με την οργάνωση. Ο στόχος είναι η άμεση ενημέρωση του ιδίου και ουσιαστική στήριξη τόσο της οργάνωσης όσο και των πολύτεκνων οικογενειών από πλευράς της εκκλησίας αφού και ο ίδιος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια.

Την Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου εκπροσώπησαν επίσης, ο ταμίας Χαράλαμπος Παπασάββας, η γραμματέας Χρυσοβαλάντω Πολυβίου και ο έφορος δημοσίων σχέσεων Μιχάλης Μακρής.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.