«Την ώρα που γύριζα από το Γύθειο µε πήρε τηλέφωνο...».

Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Μαίρη Παναγάκου μετά την αυτοκτονία του γιου της, Αντώνη, καθώς «παλεύει» για να αποκαλύψει την αλήθεια για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την κίνηση απελπισίας του παιδιού της.

Η ίδια, δηλαδή, υποστηρίζει πως δεχόταν bullying και πως κάποια συγκεκριμένα άτομα τον κατηγορούσαν και δεν τον άφηναν να ζήσει έτσι όπως θα ήθελε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ράκος η Μαίρη Παναγάκου μετά την κηδεία του γιου της – Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της
Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του, η τηλεμαγείρισσα μίλησε στο περιοδικό Secret και αποκάλυψε δημόσια την τελευταία τους κουβέντα, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει πως μέχρι και εκείνη φοβόταν για τη ζωή της.

Όσα είπε η Μαίρη Παναγάκου
«Δυστυχώς, οι καλοί δεν επιβιώνουν. Σε αυτή τη χώρα η αναξιοκρατία βασιλεύει. ∆εν τον κήδεψα στον Κότρωνα, αλλά στη Σπάρτη, γιατί φοβόμουν µη βανδαλίσουν το μνήμα του» δηλώνει η Μαίρη Παναγάκου και σοκάρει.

«Ο γιος µου θέλησε να κάνει την ανατροπή και να κάνει πράγματα που θα βοηθούσαν περισσότερο τα παιδιά του χωριού. Ήθελε να συμμαζέψει τις εκκλησίες, µε τις οποίες του άρεσε πάρα πολύ να ασχολείται. Έγινε επίτροπος των εκκλησιών και δώρισε το πνευματικό κέντρο, που ήταν ιδιωτική δωρεά τελείως, ώστε να μπορούν τα παιδιά του χωριού, μετανάστες τα περισσότερα, να έχουν κάποια δυνατότητα για περισσότερη μόρφωση» ανέφερε αρχικά.

«Βρέθηκα σε φυλακή, γιατί δεν…» – Ο Βασίλης Μίχας αποκαλύπτει την περιπέτειά του στην Κίνα
Και συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης φοβόταν για τη ζωή του, φοβόταν και για εμένα. Φοβόταν ότι μπορεί να πετάξουν κάτι μέσα στον χώρο µας και να µας ενοχοποιήσουν. ∆εν μπορούσε να περάσει από έναν συγκεκριμένο χώρο, όπου όλοι αυτοί οι κουτσομπόληδες μονίμως όλη μέρα έκαναν σχέδια και έβγαζαν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν εναντίον µου και εναντίον του Αντώνη και πώς θα µας κάνουν µμεγαλύτερη ζημιά. Μόνο µε εμάς ασχολούνταν».

«Τελευταία φορά μίλησα μαζί του τη Δευτέρα στις 2 το μεσηµέρι. Μου είπε ότι ήθελε ένα σάντουιτς. Του το έφτιαξα και το έφαγε. Καθάριζε το σπίτι του και έβγαλε πολλά σκουπίδια. Τον ρώτησα αν θα βάλει πλυντήριο και µου είπε ‘ίσως αύριο’. Στη συνέχεια του είπα: ‘Φεύγω, Αντώνη, και θα έρθει σε λίγο ο κύριος Νίκος να καθίσει μαζί σου’. Μου είπε: ‘δεν χρειάζεται να έρθει’» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι ο Αντώνης τα είχε οργανώσει όλα. Την ώρα που γύριζα από το Γύθειο µε πήρε τηλέφωνο κάποιος και µου είπε ότι μόλις τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είπε ‘αντίο’ και ότι άκουσε τον πυροβολισμό. ∆εν μπόρεσα να τον δω, γιατί ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, δεν θα το άντεχα» .

«Τον έντυσα γαμπρό στην κηδεία. Όλα ήταν άσπρα, πολλά λουλούδια, και µμοιράστηκαν κουφέτα και γλυκά. Μέσα σε δύο μήνες έχασα όλη µου την οικογένεια. Ο σύζυγός µου πέθανε στις 8 ∆εκεμβρίου του 2022 έπειτα από μια 18χρονη, επώδυνη ασθένεια, εγκεφαλικά και καρκίνο. Αμέσως πέθανε ένας αδελφικός του φίλος από ανακοπή και σε λίγες μέρες και η άλλη επίτροπος που ήταν μαζί, από καρκίνο. Όλα είναι βαριά, δεν μπορώ να τα αντέξω» εξομολογήθηκε έπειτα

«Εγώ έχω σκοπό να αποκαλύψω και να τιμωρηθούν όσοι τον πίκραναν και τον εξώθησαν σε αυτή την ενέργεια. Αυτό για τη μνήμη του, καθώς ήταν έντιμος άνθρωπος. Ο Αντώνης θεωρώ ότι τα είχε ετοιμάσει όλα από τις 9 Φεβρουαρίου, όταν πήγε να βρει το δίκιο του στο Πρωτοδικείο Γυθείου για μια υπόθεση στην οποία είχε αθωωθεί και εγκαλούσε 9 κατηγορουμένους για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση».

«Ο πρόεδρος των πρωτοδικών, αντί να ασχοληθεί µε τις κατηγορίες εναντίον τους, µε την τεχνική του συνηγόρου οδηγήθηκε στο να επανεξετάσει την αθωωτική απόφαση υπέρ του Αντώνη. Αυτό τον έκανε να εκραγεί στο δικαστήριο, αντιλαμβανόμενος την αδικία και την κακή διεξαγωγή της δίκης, και απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο και τον συνήγορο ζητώντας τους δικαιοσύνη. Στη μνήμη του γιου µου, θα παλέψω να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον τόπο, ώστε η θυσία του να µην πάει χαμένη» κατέληξε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.