Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η Μαίρη Λίντα τιμήθηκε για την προσφορά της στο τραγούδι.

Μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Γηροκομείο Αθηνών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, οργανώθηκε μία μικρή γιορτή και κατά τη διάρκεια αυτής απονεμήθηκε ειδικό τιμητικό βραβείο στην Μαίρη Λίντα για την προσφορά της στη μουσική και γενικότερα στον πολιτισμό.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Επίσης, τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Κωνσταντίνα.

Η Μαίρη Λίντα, φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών κοντά τρία χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε αναφέρει: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια. Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.