Η φωτογραφία της παρουσιάστριας από το ταξίδι στην Αίγινα και το προσκύνημά της.

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νεκταρίου, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στα social media.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram της, μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στον Ιερό Ναί Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, από τη στιγμή που η ίδια προσκυνά γονατιστή και προσεύχεται.

Στην ανάρτησή της, η Μαρία Μενούνος εξηγεί τι σημασία αυτού του ταξιδιού που έκανε στην Αίγινα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον προστάτη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

Αναλυτικότερα, η Μαρία Μενούνος έγραψε:

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Νεκτάριο σήμερα, την ονομαστική του εορτή. Στις 9 Νοεμβρίου η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού της Αίγινας. Θεωρείται ο προστάτης Άγιος των ανθρώπων που έχουν καρκίνο, καρδιακά προβλήματα, αρθρίτιδα, επιληψία και άλλες ασθένειες. Χαρίζει θαύματα σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτόν ανεξαρτήτως θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων εμού και των αγαπημένων μου προσώπων και είμαι τόσο ευγνώμων!!! Το ταξίδι μου στην Αίγινα σήμαινε τόσα πολλά για μένα και συνεχίζω να τον έχω κοντά στην καρδιά μου».

Η Μαρία Μενούνος έχει μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τις δύσκολες περιόδους που βίωσε, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Πρόσφατα, αποκάλυψε το παράξενο σύμπτωμα που την οδήγησε στη διάγνωση μιας από τις πιο επικίνδυνες μορφές καρκίνου.

Η 45χρονη παρουσιάστρια, άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και ένα φούσκωμα λες και γινόταν έκρηξη μέσα της. Μία φορά μάλιστα σε μία πτήση, αφού είχε φάει σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά, τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που αποφάσισε να το ψάξει.

Οι γιατροί αρχικά απέρριψαν τα συμπτώματα του φουσκώματος και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου έκανε υπερηχογράφημα και εκεί οι γιατροί της βρήκαν ότι καρκίνο παγκρέατος δεύτερου σταδίου.

Η Μενούνος, η οποία εκείνη την εποχή περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Αθηνά μέσω παρένθετης μητέρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου 3,81 εκατοστών. Όπως η ίδια ενημέρωσε, ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση.

Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι ένας από τους πιο θανατηφόρους τύπους καρκίνου στην Αμερική, καθώς μόνο ένας στους δέκα ασθενείς επιβιώνει περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη διάγνωσή του.

Η Μενούνος, η οποία έχει 1,1 εκατομμύρια followers στο Instagram, δήλωσε σήμερα ότι η περίπτωσή της αναδεικνύει την ανάγκη να μην αγνοούμε τα συμπτώματα, ακόμη και όταν οι γιατροί τα απορρίπτουν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.