ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ: Μέσω ανακοίνωσης της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, μαζί με τον π. Σταύρο Κακαβά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενορίας – Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Oakleigh, ενημερώνουν για το θλιβερό γεγονός της εκδήλωσης φωτιάς στην ελληνορθόδοξη εκκλησία τα ξημερώματα του Σαββάτου, 10 Δεκεμβρίου.

Εκφράζοντας τη λύπη τους, σημειώνουν πως η έρευνα για τα αίτια βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ επισημαίνουν ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο των γραφείων και ζημιές από τον καπνό σε όλη την εκκλησία, δοξολογώντας ταυτόχρονα τον Θεό και τους Αγίους Αναργύρους που κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Περαιτέρω, γίνεται γνωστό ότι της αυριανής Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός, καθώς και ότι από αύριο, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, όλες οι προγραμματισμένες Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται στην αίθουσα συνεδριάσεων, απέναντι από την εκκλησία, μέχρι αυτή να αποκατασταθεί και να λειτουργήσει εκ νέου.

«Ανυπομονούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας, τις προσευχές και τη συμμετοχή σας σε όλες τις Ακολουθίες. Αν και αυτό είναι ένα θλιβερό γεγονός, μας δίνει την ευκαιρία να ενωθούμε εν Χριστώ και να κινηθούμε προς τα εμπρός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις για το συμβάν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.