ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, υπό τη διοργάνωση του Ελληνικού Παραρτήματος RSL Μελβούρνης, στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο της Μελβούρνης, στο Domain Gardens.
Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, ο οποίος τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αγωνιστών και ηρώων κατά το Έπος του 1940, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο Μνημείο.

Παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, ο πολιτειακός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος κ. Νικόλαος Στάικος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό της Βικτώριας, κ. Daniel Andrews, ο επίσης πολιτειακός Βουλευτής των Εργατικών, κ. Λη Ταρλάμης, ο υποψήφιος με το κόμμα των Φιλελευθέρων, κ. Δημήτριος Γριβοκωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης, πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και αντιπροσωπείες μαθητών και μαθητριών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.