Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Επισκόπου Σωζόπολης κ. Κυριακού, η Ενορία – Κοινότητα του Αγίου Παντελεήμονος στο Dandenong της Μελβούρνης φιλοξένησε έρανο για την υποστήριξη του ιεραποστολικού έργου που επιτελείται στη Σιέρρα Λεόνε, με επικεφαλής τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή. Από τον έρανο συγκεντρώθηκαν 35.000 δολάρια.

Αναλυτικότερα, στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος τελέστηκε, την Κυριακή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου κ. Θεμιστοκλή, ενώ μετά τη Θεία Λειτουργία οι ενορίτες προσκλήθηκαν στην διπλανή αίθουσα για τον έρανο.

Ο Επίσκοπος Νικοπόλεως παρουσίασε δύο βίντεο για το Ορθόδοξο ιεραποστολικό έργο στη Σιέρρα Λεόνε.

Η Ορθόδοξη ιεραποστολή στη χώρα παρέχει δωρεάν γεύματα, υγειονομική περίθαλψη, φάρμακα και εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά. Λειτουργεί, επίσης, ένα ορφανοτροφείο και στηρίζονται όσοι έχουν πληγεί από τον εμφύλιο πόλεμο. Κάθε βράδυ την ακολουθία του Εσπερινού παρακολουθούν 600 παιδιά!

Μετά την παρουσίαση των βίντεο, πραγματοποιήθηκε ο έρανος, από τον οποίο συγκεντρώθηκαν 35.000 δολάρια, που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνεχή ανάπτυξη της αποστολής.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.