Η σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με τη θρησκεία είναι γνωστή. Η Μελίνα Ασλανίδου προσεύχεται συχνά και επισκέπτεται κάθε χρόνο και διαφορετικά εκκλησάκια.

Στις αρχές του Αυγούστου βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.
Εκεί ο πατέρας Δημήτριος σταυρώνει με τον σταυρό του τους πιστούς από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 14 Αυγούστου. Για τον λόγο αυτό, η τραγουδίστρια βρέθηκε και αυτή εκεί.

«Εδώ τελούνται καθημερινά θαύματα, το έχω δει. Και προσωπικά, ο πατέρας Δημήτριος με τον σταυρό μου παίρνει όλο το βάρος που έχω ως άνθρωπος».

Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπά πολύ τον πάτερα Δημήτριο, τον οποίο, όπως λέει, έχει σαν πατέρα της. «Το έργο που κάνει είναι θεάρεστο, του έχει δώσει ο Θεός αυτή τη μεγάλη δύναμη. Είναι από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Είναι ο πνευματικός καθοδηγητής μου. Και εδώ, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, και ο χώρος γενικότερα είναι πραγματικά ευλογημένος, όλο αυτό ξεκινάει από όλους τους αγίους που έχουν περάσει από εδώ και σήμερα έχουμε τον π. Δημήτριο.

Εγώ προτείνω σε φίλους που έχουν ανάγκη, που τα παιδιά τους έχουν καρκίνο ή ταλαιπωρούνται με άλλα προβλήματα υγείας, να έρθουν εδώ, να σταυρωθούν με τον θαυματουργό σταυρό που κρατά στα χέρια του ένας απλός παπάς, ο π. Δημήτριος», συμπληρώνει η Μελίνα Ασλανίδου.

Η ίδια, μετά την απώλεια του αδερφού της, άλλαξε πολύ ως άνθρωπος. Το γεγονός αυτό της αναποδογύρισε τη ζωή. Η τραγουδίστρια ακόμη νιώθει μέσα στης οτι δεν έχει χαθεί ο αδερφός της, καθώς πιστεύει πως οι ψυχές υπάρχουν.

Τότε χρειάστηκε να επισκεφτεί ψυχολόγο και να ξεκινήσει ψυχανάλυση. Όμως, βρήκε μεγάλο στήριγμα στον πνευματικό της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εξάντλησε όποια βοήθεια μπορούσε, κατάφερε να αποδεχτεί την απώλεια και ήρθε πολύ πιο κοντά στον Θεό.

«Πάντα ήμουν ένα παιδί της Εκκλησίας, όχι τόσο η οικογένειά μου. Η επαφή μου με τον Θεό είναι πολύ κοντινή, ζεστή και λυτρωτική. Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις τον Θεό μέσα στου, παίρνεις μεγάλη δύναμη κι αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία, είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.