Εορτή Αγίου Αθανασίου- Γ. Κιάρης, Χαρίκλεια Χριστοφή
aegeanews

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα πραγματοποιήθηκε απόψε ο πανηγυρικός εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ΙΝ του Αγ. Αθανασίου στο Πλατάνι.

Τον εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΜ π. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από πλήθος Ιερέων του νησιού, με τον χορό ιεροψαλτών πόλεως Κω υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη-καθηγητή Γ. Σακέλλη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης, ο Αναπληρωτής επικ. του Οράματος Γ. Φραγκούλης, ο Δημ. σύμβουλος Σ. Πης, ο Αντιπρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Α. Βαβλάς και μεγάλος αριθμός προσκυνητών.

Τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου (επιστρέφει απόψε από Σύμη και θα προεξάρχει της αυριανής Θείας Λειτουργίας) μετέφερε ο π. Χρυσόστομος ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Αθανασίου κλείνοντας με την παραίνεση του Αγ. Ιωάννη του Χρυσοστόμου «Τιμή Αγίου μίμηση Αγίου».

Ακολούθησε η παράθεση πλούσια νηστίσιμης τράπεζας (καθότι Τετάρτη) από την δραστήρια ενοριακή αδελφότητα και επιτροπή του Αγίου Αθανασίου υπό τον ακάματο π. Αναστάσιο Γιώτη.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι Μεγαλοπρεπής Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.