Χαρίζει ζωή μετά το θάνατο του ο 27χρονος καταδρομέας – Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του Παναγιώτη Γιαννιού – Σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ζωή μετά το θάνατο του δίνει ο 27χρονος καταδρομέας ΣΥΟΠ Παναγιώτης Γιαννιός που τραυματίστηκε σε στρατιωτική άσκηση της Εθνικής Φρουράς την περασμένη Δευτέρα και «έσβησε» την Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Cyprus Times από το Υπουργείο Υγείας, η οικογένεια του άτυχου καταδρομέα αποφάσισε τη δωρίσει τα όργανα του Παναγιώτη προκειμένου να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Όπως μας αναφέρθηκε, βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία, την οποία χειρίζεται προσωπικά η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, για αξιολόγηση τους και για εξεύρεση των ασθενών που χρειάζονται αυτά τα όργανα για μεταμόσχευση.

Στο επίκεντρο η θέση ελικοπτέρου και οι οδηγίες – Ρίχνουν «φως» βίντεο για τη μοιραία πτώση του ΣΥΟΠ
Απάντησε για ενδεχόμενη παραίτηση ο ΥΠΑΜ μετά τα ατυχήματα στην Ε.Φ. «Είναι στη διάθεση του ΠτΔ»
Θρήνος στην Εθνική Φρουρά για το χαμό του Παναγιώτη. Ανέμεναν «σήμα» οι συνάδελφοί του… Τι αναφέρουν μαρτυρίες
Τραγωδία στην Εθνική Φρουρά. Νεκρός ο καταδρομέας που έδινε μάχη στην Εντατική μετά από ατύχημα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 27χρονου

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των αρμοδίων για τις συνθήκες θανάτου του 27χρονου καταδρομέα.

Στο επίκεντρο της έρευνας που διεξάγει ο υποδιοικητής του Επιχειρησιακού Στρατηγείου, Ταξίαρχος Σολωμός Σολωμού, η οποία αναμένεται πως θα παραδώσει εντός των επόμενων ωρών, τίθεται τόσο το ύψος και η θέση του ελικοπτέρου όσο και οι οδηγίες που δόθηκαν πριν την μοιραία πτώση του καταδρομέα στο νερό.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times ότι δεν αποκλείεται παρά τις αρχικές ενδείξεις και τις εκτιμήσεις τους ότι ο καταδρομέας έπεσε από κανονικό ύψος, τελικά αυτό να ανατραπεί, καθώς τα βίντεο που κατέγραψαν το περιστατικό και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι ο ΣΥΟΠ έπεσε από μεγαλύτερο ύψος. Τα επίμαχα βίντεο, βρίσκονται στο μικροσκόπιο καθώς καταγράφουν την στιγμή του ατυχήματος αφού η άσκηση συνδυάστηκε με λήψη πλάνων.

Με την ολοκλήρωση της έρευνα αναμένεται ο φάκελος να σταλεί στη Νομική Υπηρεσία προκειμένου να δοθούν περαιτέρω οδηγίες για χειρισμό της υπόθεσης.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 27χρονου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει σήμερα, η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.