Η εισαγωγή αμνοεριφίων πως θα είναι μικρότερη φέτος εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που περνάει η χώρα, ενώ θα υπάρχει επάρκεια από την εγχώρια παραγωγή.

Το ειδικό ωράριο λειτουργία προσδιορίστηκε με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ο ίδιος τόνισε για την εισαγωγή αμνοεριφίων πως θα είναι μικρότερη φέτος εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που περνάει η χώρα, ενώ θα υπάρχει επάρκεια από την εγχώρια παραγωγή.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το φετινό Πάσχα έχει τεθεί σε ισχύ από τη Μεγάλη Δευτέρα (13/4 και θα τηρηθεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο.

Για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ ενώ το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Παρασκευή ισχύει το εθνικό πλαίσιο ωραρίου δηλαδή από τις 08.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Το Μεγάλο Σάββατο από τις 08.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Ειδικά για εφέτος και ως προς τη Μεγάλη Παρασκευή, δεν θα εφαρμοστεί το άρθρο 3ν.435/1976 που υποχρεώνει τα καταστήματα να ανοίγουν στις 13.00. Τέλος την Λαμπροδευτέρα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Προς το παρόν, οι διατάξεις περί ωραρίου της Μεγάλης Εβδομάδας εφαρμόζονται μόνο για τις επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές, σύμφωνα με τις υφιστάμενες Υπουργικές Αποφάσεις, αλλά εάν έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα εγκύκλιο.

Σας ευχόμαστε ένα Καλό Πάσχα με την ευχή, όλοι να βγούμε υγιείς και αισιόδοξοι από αυτήν την δοκιμασία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.