Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας των Αχράντων Παθών του Κυρίου Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 19.00 με τα 12 Ευαγγέλια, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Εκκλησία Live – Άχραντα Πάθη του Κυρίου Ζωντανά – Δώδεκα Ευαγγέλια. 29 Απριλίου 2021 19.00 – Μεγάλη Πέμπτη Live – Τα Άγια και φρικτά πάθη του Κυρίου και Θεού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

12 Ευαγγέλια: Τα Άγια και φρικτά πάθη του Κυρίου και Θεού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 19.00.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας των Αχράντων Παθών του Κυρίου Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 19.00 με τα 12 Ευαγγέλια, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ζωντανή μετάδοση Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021 19.00, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 19.00
Τα Άχραντα Πάθη του Ιησού – 29 Απριλίου 2021 – Ώρα 19.00 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Ακολουθία με τα Δώδεκα Ευαγγέλια Μεγάλης Πέμπτης.
Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Εσπερινός Μεγάλης Πέμπτης – Όρθρος Μεγάλης Παρασκευής.

Θα τεθεί για προσκύνημα Τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και Πέτρα εκ του Φρικτού Γολγοθά.
Μετά το πέρας της ακολουθίας θα γίνει ο στολισμός του Επιταφίου.
Ο Ναός θα παραμείνει ανοιχτός όλη την νύχτα.

Τα άγια και σωτήρια και φρικτά Πάθη Του Κυρίου και Θεού Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, τους εμπτυσμούς, τα ραπίσματα, τα κολαφίσματα, τας ύβρεις, τους γέλωτας, την πορφυράν χλαίναν, τον κάλαμον, τον σπόγγον, το όξος, τους ήλους, την λόγχην και προ πάντων, τον σταυρόν, και τον θάνατον, α δι’ ημάς εκών κατεδέξατο, έτι δε και την του ευγνώμονος ληστού, του συσταυρωθέντος αυτώ, σωτήριον εν τω Σταυρώ ομολογίαν.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.