Διαβάστε την ανακοίνωση της Μονής Προφήτη Ηλία Θήρας

Δείτε αναλυτικά:

”Έχουμε ευχάριστες εξελίξεις για το θέμα του παρακείμενου στη Μονή μας Ραντάρ. Μετά την επιχείρηση τοποθέτησης του ραδιοθόλου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης συνάντηση του Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βίτσα, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, του Δημάρχου Θήρας Αναστασίου – Νικολάου Ζώρζου, του Ηγουμένου της Μονής μας π. Δαμασκηνού και του νομικού συμβούλου της Μονής μας κ. Λουκά Ζυγούρου.

Κατά τη διάρκεια αυτής και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως το Ραντάρ πρέπει να μετεγκατασταθεί από το νησί μας και πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι μελέτες μετεγκατάστασης.
Παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο της συμφωνίας, όπως υπογράφηκε από τους κυρίους Βίτσα και Αποστολάκη.

Απομένει μόνο η αποστολή του πρωτοτύπου στο Δήμο Θήρα, ώστε και τυπικά να υπογραφεί και από το Δήμαρχο Θήρας και τον π. Δαμασκηνό.

Ευχαριστούμε πολύ το λαό της Θήρας για την υποστήριξη του, η οποία έκανε καταφανή την ανάγκη απομάκρυνσης του Ραντάρ από το νησί μας εν γένει.”

Μεγάλη νίκη της Μονής Προφήτη Ηλία Θήρας για το θέμα του ραντάρ-έκανε πίσω το Υπουργείο Μεγάλη νίκη της Μονής Προφήτη Ηλία Θήρας για το θέμα του ραντάρ-έκανε πίσω το Υπουργείο

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.