Αυτό το μήνυμα θέλω να το διαβάσετε καλά. Χθες κάναμε δύο παρακλήσεις αφιερωμένες στον Ταξιάρχη μας και στον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαιο αντίστοιχα, μπροστά από τις θαυματουργες τους εικόνες με χιλιάδες θαύματα από μαρτυρίες των ίδιων των πιστών. Διαβάστηκαν ΟΛΑ τα ονόματα που μας είχατε στείλε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο.

Καθώς γινόταν η παράκληση όμως, αντιλήφθηκα πως εντελώς “τυχαία” στεκομουνα δίπλα από μια Αγιογραφία στον Ναό την οποία δεν είχα προσέξει. Δεν ήταν άλλη από τον Άγιο μας..Τον Άγιο Εφραίμ φυσικά ο οποίος και πάλι εντελώς “τυχαία” βρίσκεται και πάλι σε Αγιογραφία στον κάτω ναό του Ταξιάρχη εδώ στην Κερατέα δίπλα ακριβώς από τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαιο.
Ίσως με βγάλετε τρελό τώρα αλλά εγώ το εξελαβα ως μήνυμα. Κάναμε παράκληση στον Ταξιάρχη μας, κάναμε στον μεγάλο αυτό Άγιο, τον Άγιο Ιούδα τον Θαδδαιο αλλά δεν κάναμε ΠΟΤΕ λάιβ παράκληση στον Άγιο μας. Τον Άγιο Εφραίμ..
Δεν θα φύγω για Κύπρο την Πέμπτη που είχα προγραμματισμένο αλλά θα καθίσω εδώ άλλη μια μέρα τουλάχιστο και μόλις τώρα διευθετησαμε με τον Πατέρα Αναστάσιο μια τελευταία παράκληση, αυτή την φορά όμως αφιερωμένη στον Άγιο Εφραίμ. Αυτόν που κατάφερε να μας φέρει όλους εμάς κοντά του. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γι’αυτό και πρέπει να τον δοξάσουμε όπως επιθυμεί. Και σίγουρα του αξίζει και σίγουρα το επιθυμεί.
Αύριο λοιπόν Πέμπτη, στις 17:30 η ώρα απευθείας η παράκληση στον αγαπημένο μας Άγιο αυτήν την φορά. Μπορείτε σήμερα να γράψετε εδώ κάτω όσα ονόματα παρακλήσεων θέλετε και επιθυμείτε και θα διαβαστούν όλα έναν προς έναν όπως και χθες. Μέσα από την καρδιά μου και πάλι και το χρωστάω και στον Άγιο μας.
Θέλω ΟΛΟΙ όμως να κοινοποιήσουμε ΠΆΝΤΟΥ αυτό το μήνυμα για να ενημερώσουμε αρχικά όλους τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας αλλά και γιατί το χρωστάμε στον αγαπημένο μας Άγιο. Για όλους εμάς γίνεται οπότε όσοι γράψετε ονόματα, ταυτόχρονα κάντε και μια κοινοποίηση για τους δίπλα μας.
Τέλος να πω ότι το μεγαλύτερο προσκύνημα που έχει γίνει στην Κύπρο μας, αυτό του Αγίου Εφραίμ, του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου, του Ταξιάρχη μας αλλά και του Αγίου Παταπίου προστάτη των καρκινοπαθών θα διεξαχθεί σε τέσσερα μέρη.
Αρχικά την Παρασκευή 18 Μαρτιου μέχρι και την Δευτέρα 21 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερα.
Πέμπτη 24 Μαρτίου παραμονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μέχρι και την Δευτέρα 28 Μαρτίου στην Παναγία του Τραχωνα στον Στρόβολο.
Παρασκευή 1 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 3 Απριλίου στην εκκλησία της Παναγιωτισσας στον Πρωταρα.
Τέλος, Παρασκευή 8 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 11 Απριλίου στον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου πλησίον της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (πιθανή ημερομηνία)
Ο Άγιος Εφραίμ, ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαιος ο αδελφόθεος και ο Ταξιάρχης μας βοήθεια όλων μας!!!
Μοιραστείτε το παντού και γράψτε όσα ονόματα θέλετε..
Με όλη μου την καρδιά και αγάπη..
Ο φίλος σας,
Μάριος Χαπερης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο