Μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να καταργήσει τα επίμαχα άρθρα 198 και 199 του Ποινικού Κώδικα το 2019 και να δημιουργήσει κενό Νόμου στην Κακόβουλη βλασφημία και Καθύβριση θρησκευμάτων.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 4285 ΦΕΚ Α 191/10.9.2014

«Αρθρο 1

Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1. Οποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Χ. Δάντη για το αισχρό τραγούδι «Δεν Υπάρχει Θεός» για τους στίχους «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε, μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος ή κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός…

Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται κι αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς…».

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)
  1. Ροδίων 3 χρόνια πριν

    Παιδιά, χαλαρώστε. Τζάμπα διαφήμιση τού κάνετε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ρατσισμού. Απλά ηλιθιότητας.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.