Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Η έκτακτη σύγκλιση αφορά θέ­ματα υ­γείας σχε­τι­ζό­μενα με τις τε­λευ­ταίες ε­ξε­λί­ξεις της ε­πι­δη­μίας του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

Σε υποχρεωτική θερμομέτρηση υποβάλλονται οι υπάλληλοι αλλά και όσοι επισκέπτες επιθυμούν να εισέλθουν στο μέγαρο της Ιεράς Συνόδου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη μετάδοσης του κορωνοϊού. Στη σχετική διαδικασία θερμομέτρησης υποβλήθηκε και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος πριν λίγα λεπτά έφτασε στο Συνοδικό Μέγαρο.

Στο Συνοδικό Μέγαρο βρίσκονται οι Συνοδικοί Μητροπολίτες, οι Μητροπολίτες της Αττικής καθώς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήριος Τσιόδρας.

Στο μεταξύ, λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης ΔΙΣ, ο Μακαριώτατος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΔΙΣ θα προσέλθουν και οι Μητροπολίτες της Αττικής για να ακολουθήσει διευρυμένη σύσκεψη.

Στην αιθουσα της Ιεραρχιας, υπάρχει η απόλυτη μέριμνα και για όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.