Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων του "ΝΕΩΡΙΟΥ" και συναντήθηκε με τον Εξοχώτατο Πρέσβυ των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα κ. Γεώργιο Τσούνη, ο οποίος ευρίσκεται στη Σύρο για τα Εγκαίνια του "Κέντρου Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας Σύρου" (Aegean Neorion Innovation Center), στα οποία τον εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σύρου.

Στη συνάντηση, στην οποία παρίσταντο ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, καλωσόρισε τον κ. Πρέσβυ στη Σύρο, εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον κ. Πάνο Ξενοκώστα, διότι, με την αποδοτική επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Σύρου, προσφέρει εργασία σε πολλούς, ιδιαίτερα νέους, και επικρατεί πλέον κλίμα αισιοδοξίας στο νησί, και ευχήθηκε να ευοδοθεί η προσπάθειά του να επαναλειτουργήσουν και τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, εξέλιξη, η οποία θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.
Ο Εξοχώτατος Πρέσβυς κ. Γ. Τσούνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και εξέφρασε τη συμπαράστασή του σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη της Ελλάδος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.