Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Κυριακή 27 Ιουνίου, μετέβη στην Κομοτηνή, στην ΠΕ του Δ΄ ΣΣ.

Παρακολούθησε δράσεις της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ), που περιελάμβαναν τον απολογισμό Α΄ εξαμήνου και τον προγραμματισμό Β΄ εξαμήνου του 2021 για τις δραστηριότητες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) του Σχηματισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας βράβευσε τους Εθνοφύλακες των ΤΕΘ της 29ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ, οι οποίοι διακρίθηκαν στους 3ους Πανελλήνιους Σκοπευτικούς Αγώνες.

Στη συνέχεια, μετέβη στο στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΖ) ΒΙΚΤΩΡΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ», όπου απηύθυνε χαιρετισμό στους Εθνοφύλακες.

Κατά την παραμονή του στην Κομοτηνή, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη.

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, επισκέφθηκε την Υπηρεσία Αναπήρων Πολέμου Μακεδονίας – Θράκης (ΥΠΑΜ/Μ-Θ), στη Θεσσαλονίκη, στην ΠΕ του Γ΄ ΣΣ. Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις, περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το προσωπικό. Το Ορθοπεδικό αυτό Εργαστήριο υπάγεται στη Διεύθυνση Εφέδρων Πολεμιστών Αγωνιστών, Θυμάτων & Αναπήρων Πολέμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ/ΔΕΠΑΘΑ) και αντικείμενό του είναι η κατασκευή ορθοπεδικών και προσθετικών ειδών και μηχανημάτων.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν κατά περίπτωση, ο Διοικητής του Γ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός και του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.