Τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανάσιο υποδέχθηκε στο γραφείο του τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για την άρτια και ιδιαίτερα συγκινητική διοργάνωση της τελετής υποδοχής που του επιφύλαξε την ημέρα της ενθρόνισής του στον Πύργο.

Επιπλέον ευχαρίστησε την κ. Φλώρα Παπαγιαννάκη που φρόντισε με ιδιαίτερη ευαισθησία όλες τις λεπτομέρειες, όπως και τους συνεργάτες του δημάρχου για την ξεχωριστή τελετή υποδοχής.

Ο Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί η αγαστή συνεργασία της Ι.Μ. Ηλείας με τον Δήμο Πύργου με την ανάπτυξη κοινών δράσεων, πάντα με κοινωνικό και φιλανθρωπικό πρόσημο.

Η συζήτηση στράφηκε επίσης και σε πολιτιστικά θέματα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε κοινή γραμμή για την ανάδειξη του πολιτιστικού, ιστορικού και πνευματικού πλούτου της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον Δήμαρχο Πύργου να δηλώνει αρωγός στο έργο της Μητροπόλεως. Ευχήθηκε ολόψυχα στον κ. Αθανάσιο υγεία και δύναμη για να ολοκληρώσει το πολύ σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό του έργο. Τον Σεβασμιότατο συνόδευε ο δικηγόρος κ. Διονύσιος Φιλιππόπουλος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.