Ο επικεφαλής της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας συζήτησε με τον αρχηγό της πρωτεύουσας το θέμα της προστασίας από την εγκληματική ρωσική εισβολή και την ανθρωπιστική κατάσταση στην πόλη.

Ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κιέβου Vitaliy Klychko. Ο επικεφαλής της τοπικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας συζήτησε με τον αρχηγό της πρωτεύουσας το θέμα της προστασίας από την εγκληματική ρωσική εισβολή και την ανθρωπιστική κατάσταση στην πόλη.

«Είμαι πεπεισμένος ότι σύμφωνα με τις προσευχές του Αγίου Μιχαήλ του Αρχαγγέλου, το Κίεβο βρίσκεται υπό πνευματική φροντίδα. Σήμερα όλοι οι κάτοικοι του Κιέβου προσεύχονται, ζητούν βοήθεια από τον Θεό και ο Θεός θα προστατεύσει σίγουρα την ένδοξη πρωτεύουσά μας – την πόλη του Κιέβου. Μαζί θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τον εχθρό και η νίκη θα είναι σίγουρα με το μέρος μας. Ως εκ τούτου, είθε ο Κύριος να ευλογεί κάθε κάτοικο του Κιέβου σήμερα για προστασία, να του δώσει δύναμη, υγεία και έμπνευση για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που μας έχουν συναντήσει», είπε ο Μακαριώτατος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.