Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο, η οποία είχε προγραμματιστεί με ατζέντα συγκεκριμένων θεμάτων, με τη Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη, συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Άρης Ροζάκης και υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα προκειμένου να ενημερωθεί η Συντονίστρια για θέματα που αφορούν στις δράσεις κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολη, όπως η «Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος», το «Ένδυμα Αγάπης», το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο, το Γηροκομείο κ.α.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν, τέλος, οι διαδικασίες της από κοινού εξεύρεσης και δρομολόγησης λύσεων σε υποθέσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο της οργάνωσης και της δραστηριοποίησης για την προσφορά τακτικής και ιδιαίτερης βοήθειας στους κατοίκους των περιοχών Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.