Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το πρώτο δίωρο που άνοιξε η πλατφόρμα σημειώθηκε η μεγαλύτερη κινητικότητα από τους ενδιαφερόμενους.

Μέσα στις πρώτες δύο ώρες κατατέθηκαν 40.000 αιτήσεις από εκπαιδευτικούς στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, για την ενίσχυση των 200 ευρώ στους εκπαιδευτικούς η οποία αφορά στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το πρώτο δίωρο που άνοιξε η πλατφόρμα σημειώθηκε η μεγαλύτερη κινητικότητα από τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη άνοιξε η πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από περίπου 170.000 εκπαιδευτικούς, η οποία αφορά σε voucher 200 ευρώ για tablets laptops, ή σταθερούς υπολογιστές.

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» επενδύει πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού από νέους και νέες ηλικίας 4-24 ετών που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές ενώ τώρα επεκτείνεται και σε εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια, οι οποίοι απασχολούνται σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία.

Voucher 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς: Οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι των 200 ευρώ, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού είναι εκπαιδευτικοί τόσο των δημόσιων σχολείων όσο και των ιδιωτικών σχολείων της χώρας. Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα κληθούν να μπουν στη σχετική πλατφόρμα με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την αυτόματη ταυτοποίησή τους.

Στη συνέχεια θα πάρουν την επιταγή και θα μπορούν άμεσα να την χρησιμοποιήσουν, επιδεικνύοντας το barcode που θα τους έχει αποσταλεί, σε κατάστημα της επιλογής τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.