Να έχουν πίστη και να μην φοβούνται την επιδημία του κορωνοϊού, κάλεσε τους πιστούς ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, περιγράφοντας στο ποίμνιο ένα όνειρο που είδε.

Ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Εκκλησίας είπε ότι είδε έναν άνθρωπο, καθισμένο πάνω σε ένα άλογο, πέταξε πάνω από το κεφάλι του και εξαφανίστηκε. Τότε ένα παιδί τον πλησίασε, έπτυσε στο έδαφος και ανακάτεψε το σάλιο του με το δάχτυλό του, και σχημάτισε ένα σταυρό στο μέτωπό του. Αυτό, σύμφωνα με τον Πατριάρχη, ήταν ένα σημάδι ότι με τη βοήθεια του Κυρίου και του Σταυρού, ένα άτομο μπορεί να νικήσει αυτή την ασθένεια.

«Πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο να βρει ένα μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στο βασίλειο του ουρανού, πόσο δύσκολο είναι να γίνει διάκριση μεταξύ λευκού και μαύρου, καλού και κακού, αλλά αυτή είναι η ζωή. Σήμερα, στα γεγονότα που έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο σε σχέση με τον κορωναϊό, θέλω να σας πω ότι με τη βοήθεια της προσευχής και της ευλογίας του Κυρίου μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την πάθηση» είπε ο Πατριάρχης και εκ μέρους της γεωργιανής εκκλησίας ευχαρίστησε τους ιατρούς για την αφοσίωσή τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.