Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης, προς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και της Νεολαίας των Ηπειρωτών Ευρώπης, μετά από πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Δημήτρης Ντόκος και ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Γκίνης μίλησαν για την «Ανάγκη συσπείρωσης της ομογένειας για την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας».

Στη διαδικτυακή συνάντηση μετείχαν επίσης, η Γενική Πρόξενος του Ντύσελντορφ, κα Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο έλληνας Δήμαρχος της πόλης Schwerte, κ. Δημήτριος Αξούργος / Dimitrios Axourgos, η Πρόεδρος των Ελλήνων Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ευρώπης και Αντιδήμαρχος της πόλης Solingen, κα Ιωάννα Ζαχαράκη / Ioanna Zacharaki, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, κ. Χρυσόστομος Δήμου, καθώς και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Σπύρος Κωσταδήμας / Spyros Kostadimas.

Γράφει ο κ. Χρισουλάκης σε ανάρτησή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Απευθύνθηκα ιδιαιτέρως στην αξιολογότατη Νεολαία των Ηπειρωτών Ευρώπης, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσπάθειες για τη διατήρηση της παράδοσης της πατρίδας και έχει συνδράμει σε όλες τις πρωτοβουλίες των Συλλόγων Ηπειρωτών. Πιστεύω ακράδαντα πως «…η νεολαία μας είναι η μεγαλύτερή μας περιουσία! Τα παιδιά μας, μικρότερα ή μεγαλύτερα, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Όχι μόνο όσοι είμαστε γονείς, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.