ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Συγκλονιστικό θαύμα στην Κρήτη!

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΘΑΥΜΑ: Για πρώτο φορά ο επιχειρηματίας μιλα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για τα όσα συγκλονιστικά έζησε και προς δόξα θεού έχτισε στο πεντάστερο ξενοδοχείο του ένα εκκλησάκι εις μνημην του Αγίου Ανδρέα της Κρήτης και του Αγίου Παΐσιου.

Με πάτησε φορτηγό και μπήκα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί δεν μου έδιναν ελπίδες, τελικά μου έφεραν λίγο λαδάκι από τον ταφό του στη Σουρωτή και το θαύμα έγινε.

Βρεθήκαμε στην Κρήτη για προσκύνημα στον τάφο της Γερόντισσας Γαλακτίας. Επ’ ευκαιρία, ζητήσαμε να μας καταθέσει την δική της εμπειρία, ένα από τα πιο στενά της πρόσωπα, η κ. Ασπασία Χατζάκη – Δριμισκιανάκη. Είναι γνωστή μας από τότε που ζούσε σωματικά η Γερόντισσα. Ηχογραφήσαμε όσα μας είπε και τα καταθέτουμε γραπτώς.

Κυρία Ασπασία, είναι γνωστό ότι είχατε ιδιαίτερο σύνδεσμο με την Γερόντισσα Γαλακτία.Πείτε μας, τί ήταν για σας το πρόσωπο αυτό;

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον κόπο που κάνατε να έρθετε μέχρι εδώ για να προσκυνήσετε τον τάφο της και να συλλέξετε πληροφορίες γι’ αυτήν. Έχω ένα δισταγμό να μιλήσω γιατί έχουν μιλήσει αρκετοί μέχρι τώρα. Όλα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αληθινά και σπουδαία. Οπότε περιττεύει, ίσως, η δική μου αναφορά. Επίσης αν σας δυσκόλεψα αρχικά με την άρνηση μου, είναι γιατί δεν ήθελα να τροφοδοτήσω τον κακό λογισμό ορισμένων, ότι τάχα εμείς τα στενά της πρόσωπα θέλουμε με το ζόρι να την αγιοποιήσουμε. Σε καμία περίπτωση, ο Θεός γνωρίζει, δεν σκοπεύουμε στοιχειωδώς σε κάτι τέτοιο.

Τα βάζει κανείς με τις βουλές και την κρίση του Θεού; Είναι ανάγκη όμως, να δοθεί το μήνυμα, ότι ο Θεός ενεργεί και στην εποχή μας, μέσω εκλεκτών Του ψυχών, και να παρηγορηθούν οι άνθρωποι, που έχουν πολλά προβλήματα οι περισσότεροι… Επειδή, λοιπόν, ωφελούνται οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι και διαφαίνεται και η αλήθεια, θα τολμήσω να πω μερικά πράγματα. Το πρώτο ερώτημά σας λίγο με δυσκολεύει. Δεν φταίτε εσείς. Εγώ δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Πώς να βγάλω αυτά που είκοσι χρόνια είναι τοποθετημένα μέσα μου. Και τι δεν ήταν για μένα και πολλούς άλλους η Γερόντισσα Γαλακτία! Ήταν η φανέρωση του Χριστού στη ζωή μας! Τόσο γλυκά, ήρεμα και απαλά, που ενώ ξέραμε την τεράστια μεγαλοσύνη της, δεν νοιώθαμε καμία απόσταση από το πρόσωπό της. Ήταν μάνα, παιδαγωγός, καταφύγιο, στοργική αγκαλιά, ζεστή αγάπη, ένα συνεχόμενο σημείο του Θεού στη ζωή μας. Δεν ξέρω πώς να εκφρασθώ. Αυτά δεν λέγονται εύκολα. Πρέπει να τα ζήσεις….

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.